Interieurinrichting begint bij Vandermeeren

Vandermeeren

Veel mensen zijn op zoek naar meubelen. Velen creëren op die manier hun eigen interieur. Helaas ontbreekt er meer en meer in het aan bod meubelen een eigen identiteit, meubelen voor een interieur op uw maat, passend bij uw eigen persoonlijkheid.

 

En dan hebben we het nog niet eens over de bijpassende decoratie. Ook dat is niet evident. Bij vandermeeren hebben we dit al langer begrepen.

 

De 4 winkels vormen de verpersoonlijking van wat de consument vandaag wil beleven. Een visie, zeg maar traditie van 2 generaties interieurbeleving vind je bij vandermeeren. Eigen meubelen met een eigen decoratielijn.

 

Uw bezoek zal u niet onberoerd laten. Meteen bij het uitstappen aan de 4 winkels naast elkaar, langs de weg tussen het pittoreske veurne en de panne aan het Noordzeestrand ervaar je de openheid van de polders en aangename bries van de zeewind.

 

Een ervaring die zich ook in de winkels laat voelen .

 

Vandermeeren met haar team verwelkomt je dan ook met een unieke gedrevenheid in een geheel aparte sfeer van meubelen en decoratie. Die visie delen we graag met jouw. Die speciale ervaring geven we je dan ook graag mee.

 

Van harte welkom!

Vandermeeren Interieur

Bezoek Interieur, ErgoComfort, Base-X en New Classics op 400m van elkaar!

Jori - Rolf Benz - De Sede - Durlet

 

Joli - Musterring - Hulsta - Lago

 

Kettnaker - Van Rossum - Flos

 

Stressless - Vincent Sheppard

 

Simmons - Kinnarps - Auping

 

Artemide - Henry Dean - Fatboy

 

Lakebos - VDM Bedding - Montis

 

Natuzzi - Grange - Kristalia - Noteborn

 

Auping - Koinor - Flos - Artemide

 

Casalis - Lakebos - ...